Hoe gaan we te werk?
 

 

Klaar om je ideale klanten aan te trekken met je uniek verhaal?

 

1. Boek je reportage online

Je kan je Storytelling reportage onmiddellijk boeken via mijn online agenda. Na keuze van één van de beschikbare data word je doorgestuurd naar een betaallink waar je een voorschot betaalt als reservatiekost.

Extra kosten naargelang de gekozen formule worden nadien gefactureerd. 

Je reservatie is pas definitief na betaling. 

2. Plan je Branding Brainstorm

Na betaling word je doorverwezen naar mijn online agenda voor het plannen van onze Branding Brainstorm (1u). Plan de brainstorm voorafgaand aan je reportage, bij voorkeur nadat je het voorbereidend werkboek doorgenomen hebt. Zo haal je er het meeste uit!

3. Aan de slag met het werkboek!

Nadat je je e-mailadres hebt doorgegeven (op dezelfde pagina waar je de brainstorm inplant), ontvang je onmiddellijk het werkboek 'Branding foto's, niet zomaar foto's'.

Ik wens je heel veel plezier en inspiratie bij het brainstormen over jouw branding foto's!

 

4. En na de fotoreportage?

Na de reportage ga ik met volle aandacht en veel oog voor detail aan de slag met jouw beelden voor een professionele selectie en nabewerking.

Je ontvangt je beelden via een downloadlink, meestal zo'n 3 weken na de reportage.

Jij kiest de formule die bij je past en selecteert je favoriete foto's

Veel plezier en succes bij het delen van je verhaal met de wereld!

LieselotteReynvoet(c)StudioPapaver-8623.jpg


Ik leer je graag beter kennen!

Overweeg je een Storytelling Reportage voor je onderneming, maar heb je nog vragen over mijn aanpak? Twijfel je of je wel iets te tonen hebt, of je wel 'plakt' op foto? Wil je graag kennismaken met mij of ben je op zoek naar een formule op maat?

Neem gerust vrijblijvend contact op en we bekijken het samen!

 

"Mensen vergeten wat je gezegd en gedaan hebt,

maar ze zullen nooit vergeten

welk gevoel je hun gaf."

 

Maya Angelou


Méér dan foto's

 

Branding foto's zijn niet zomaar foto's. Ze maken deel uit van je branding en geven een unieke uitstraling aan je bedrijf.

 

Hoe beter jij weet wie je bent, waar je voor staat, welke waarde je te bieden hebt en wie je ideale doelgroep is, hoe krachtiger ik dit kan vertalen naar sprekende beelden die jouw unieke verhaal vertellen. 

Dat hoeft niet moeilijk te zijn! 

 

Vanuit mijn passie voor échte ondernemersverhalen help ik je heel graag om vlug helderheid en inspiratie te krijgen en goed voorbereid aan de start te komen!

Voorbereidend werkboek

Onmiddellijk na de boeking van je fotoreportage ontvang je daarom het werkboek 'Branding foto's, niet zomaar foto's' van mij via e-mail. 

Branding Brainstorm

Kort vóór je fotoreportage plannen we (online/telefonisch) een korte Branding Brainstorm (1u) in: een moment waarop we de puntjes op de 'i' zetten wat betreft het verhaal en de sfeer die jij wil delen. We bereiden de fotoreportage concreet voor en jij krijgt de kans om al je vragen en bezorgdheden met mij te delen. 

 

LieselotteReynvoet(c)StudioPapaver-8599.jpg

 

Wat mijn klanten zeggen...